Back to All Events

Gruzinų virtuvės abėcėlė: mėsos patiekalai

Gruzijos meno ir skonio namai kviečia į kulinarinius kursus GRUZINŲ VIRTUVĖS ABĖCĖLĖ. Jų metu jūsų laukia gruzinų dievinamų BAKLAŽANŲ, tobulų tradicinių užkandžių – PHALI, žymiųjų CHAČAPURI ir, žinoma, neabejotinai konkurentų neturinčių MĖSOS PATIEKALŲ temos. Gaminsime, nagrinėsime, analizuosime ir bendrausime, džiugindami pojūčius ir pakeldami nuotaiką!

4 tema. MĖSOS PATIEKALAI

  • 3,5 val. ruošime, ragausime, atrasime visuomet laukiamą SACIVI - paukštieną su graikinių riešutų padažu, vieną populiariausių KUPATI – prieskoniais gardintus kiaulienos maltinukus su tkemali-granatų padažu ir netikėtus visiems skaniuosius KEPILA – jautienos suktinukus su raugerškiu;
  • sužinosite viską apie žymiuosius gruzinų padažus, derinamus prie mėsos patiekalų ir tyrinėsite gruzinų prieskonius, atrasdami jų unikalumą ir savitumą.

Informacija ir registracija – www.gruzijospasaulis.lt/kulinariniai-kursai/.

Iki susitikimo!