Back to All Events

Guzinų virtuvės abėcėlė: baklažanai

Gruzijos meno ir skonio namai kviečia į kulinarinius kursus GRUZINŲ VIRTUVĖS ABĖCĖLĖ. Jų metu jūsų laukia gruzinų dievinamų BAKLAŽANŲ, tobulų tradicinių užkandžių – PHALI, žymiųjų CHAČAPURI ir, žinoma, neabejotinai konkurentų neturinčių MĖSOS PATIEKALŲ temos. Gaminsime, nagrinėsime, analizuosime ir bendrausime, džiugindami pojūčius ir pakeldami nuotaiką!

1 tema. BAKLAŽANAI:

  • 3,5 val. ruošime, ragausime, atrasime gruzinų dievinamų BAKLAŽANŲ patiekalus, panirę į jų gaminimo taisykles ir subtilumus; 
  • sužinosite viską apie BAKLAŽANUS, išmoksite pasigaminti klasikinius BAKLAŽANŲ SUKTINUKUS, išskirtinius BAKLAŽANUS SU SŪRIU ir visų favoritą klasikinį ADŽAPSANDALI (baklažanų ir kitų daržovių troškinį) patys patyrę jų paruošimo procesą ir įgiję praktinių įgūdžių.

Informacija ir registracija – www.gruzijospasaulis.lt/kulinariniai-kursai/.

Iki susitikimo!