Back to All Events

Gruzinų virtuvės patiekalų mokymai MALTOS MĖSOS PATIEKALAI

Gruzijos meno ir skonio namai kviečia į gruzinų virtuvės patiekalų mokymus – MALTOS MĖSOS PATIEKALAI, kurių metu:

  • 2,5-3 val. stebėsite dviejų išskirtinių gruzinų maltos mėsos patiekalų – KUPATI (prieskoniais gardintus kiaulienos maltinukus su tkemali-granatų padažu) ir KEPILA (jautienos maltinukus, įdarytus su raugerškiu);

  • sužinosite visus subtilumus ruošiant patiekalus iš maltos mėsos, kuriuos puikiai išmano gruzinai;

  • degustuosite  pačių paruoštus patiekalus ir lavinsite pojūčius: ragausite, atrasite, lyginsite, darysite išvadas apie kūrybišką gruzinų virtuvę.

Mokymų kaina žmogui - 28 Eur.